Skip to main content
Skip to main navigation menu
Skip to site footer
Open Menu
Início
Current
Archives
About
About the Journal
Submissions
Editorial Team
Privacy Statement
Contact
Search
Periódicos UNEMAT
Register
Login
Home
/
Archives
/
Vol. 20 No. 2 (2022): RCAA
Vol. 20 No. 2 (2022): RCAA
Published:
2023-02-19
Agronomia
Impacts on family farming during the pandemic in the Veraneiro Settlement, Nova Canaã do Norte – MT
Jonanthan Chagas, Wagner Gervazio, Mahal Massavi Evangelista
60-65
PDF (Portuguese)
Elaboração e validação de escala diagramática para avaliação da estria bacteriana do milho
Alex Junior Pietrobon, Taiane Aparecida Ribeiro Nepomoceno, José Barbosa Duarte Júnior, Odair José Kuhn
66-72
PDF (Portuguese)
Desenvolvimento de couve manteiga (Brassica oleracea L.) sob diferentes doses de biofertilizante cultivada em wick system
Bianca Mascari Araujo, Tânia Mara Baptista Santos, Cristiano Pereira da Silva, Jonas de Sousa Correa
73-81
PDF (Portuguese)
Produção e qualidade de híbridos de tomates para processamento em Mato Grosso
Icaro Pereira Souza, Flávio Fernandes Júnior, Fernando Mendes Botelho, Bruno Rafael Silva, Silvia de Carvalho Campos Botelho
82-89
PDF (Portuguese)
Engenharia Agrícola
Evapotranspiration estimated from satellite images in the Tangará da Serra region, Mato Grosso
Julia Gallo Barreto, Rivanildo Dallacort, Vanessa Rakel de Moraes Dias, Rafael Cesar Tieppo, Wini da Rocha Clarindo
90-103
PDF (Portuguese)
Uso do índice S como parâmetro complementar da qualidade física em Latossolos
Karina de Vares Rossetti, José Frederico Centurion
104-116
PDF (Portuguese)
Nota Científica
Identification of the varieties existent of the banana (Musa spp) and her productivity in the place of Cela Cuanza South Province-Angola
Victorino Correia Kinhama, Edson Noka Diakunde Fernando Nogueira, Fernando Manuel João, Palmira Frederico Francisco Feio
117-121
PDF (Portuguese)
Revisão
O Programa Agricultura de Baixo Carbono no Rio Grande do Sul entre os anos de 2013 e 2018
Rafaela Vendruscolo, Suelen de Quadros Pinto
122-136
PDF (Portuguese)
Language
English
Español
Português
Information
For Authors
Make a Submission
Make a Submission